MENÜ
Minőségi nyílászárók
Jót jól fából több életre

Garázsajtók                      Garázsajtó

Termék palettánkon megtalálhatóak a garázsajtók is.
A garázsajtók készülhetnek LAKOSSÁGI és IPARI felhasználásra egyaránt.   Lakossági garázsajtó

FA GARÁZSAJTÓ
A fa garázsajtók nagy felületük miatt meghatározó szerepet töltenek be a ház külső megjelenési formájában. A fa garázsajtók és a fa nyílászárók összhangja, elegáns megjelnése igényes tulajdonosi szemléletre enged következtetni.

A lakossági célra készített garázsajtók többségében a legősibb elemet, a fát használjuk fel a gyártáshoz.

Alapanyag tekintetében leggyakrabban borovi fenyőből készülnek, de ez a Megrendelő igénye szerint változhat. Az első osztályú alapanyagot gondos szárítás után három rétegben összeragasztják, így kerülhető el a garázsajtó deformálódása. Kivitel szerint lehet hossztoldott vagy toldmásmentes alapanyag egyaránt.

A Megrendelői igényeknek megfelelően a panelek készülhetnek fából vagy üvegből ill. ezek kombinációjából. A garázsajtó panelbe a kívánt alakú, méretű és összetételű hőszigetelt üveg ugyanúgy beépíthető, mint a hőszigetelt fa betét.Katedrál és sav-mart üveg.
A formai kivitelben nincs határ, amit a Megrendelő elképzel, azt cégünk. kivitelezi. Az egyedi méretek ugyanúgy elkészíthetőek, mint a szabvány méretűek. Ez az egyik legnagyobb előnyük a készre gyártott, DIN szabvány szerinti méretezésű garázsajtókkal szemben!

Nyitásmód szerint három féle garázsajtót különböztetünk meg:

  • oldalra nyíló (rendelhető jobbra és balra nyíló kivitelben, motoros vagy kézi működtetéssel)
  • billenő (felfelé, egyben billenő lap, helytakarékos, nem nyílik utcafrontra, motoros vagy kézi működtetéssel)
  • szekcionált (lamellás vagy darabokban nyílóként szokták jellemezni, függőleges nyitás, helytakarékos, nem nyílik utcafrontra, motoros vagy kézi működtetéssel)

A fa garázsajtók felülete alap esetben 4 réteges felületkezelést kap.

1. szálllekötő
2. pác
3. töltő alapozó
4. lakk

Opcióként rendelhető plussz egy réteg felületkezelés, ebben az esetben 5 réteg felületkezelő anyaggal festjük a garázsajtókat.

1. szálllekötő
2. pác
3. töltő alapozó
4. lakk
5. lakk

Az elegáns és minden igényt kielégítő színskálánkon túl, a RAL színkártya bármelyik színét életre keltjük garázskapuin. Cégünk a környezettudatos gazdálkodást tartja szem előtt, ezért csak vizes bázisú, környezetbarát festékeket használunk. Az ajtófelületek különböző időjárási hatásnak és környezeti befolyásnak vannak kitéve. Az értékes fa felületeinket ápolni és óvni szüksége.HÖRMANN GARÁZSAJTÓ

 


Azon Megrendelőink számára, akik szintén a teljesség igényét valósítják meg a garázsajtó választása esetén, de nem a fa garázsajtó vásárlása mellett döntenek, biztosítjuk a Hörmann garázskapuk teljes termékkínálatát.
Cégünk már évek óta forgalmazza a Hörmann garázskapukat, a szakkereskedői hálózat tagjai vagyunk. Természetesen, mint hivatalos szakkereskedők, rendelkezünk a mindenkori ismeretanyaggal és biztosítani tudjuk az éppen aktuális kedvezményeket is.
www.hormann.huIpari kapurendszerAmennyiben nem lakossági (magán) célra keres garázsajtót, hanem ipari felhasználásra, abban az esetben ajánljuk figyelmébe a www.hormann.hu honalp megtekintését.
Mint Hörmann szakkereskedők, a Hörmann (Európa piacvezető kapugyártója) által gyártott összes terméket forgalmazzuk és értékesítjük.

 

Asztali nézet